Werken bij Takkenkamp
  • Home
  • Werken bij Takkenkamp

Werken bij Takkenkamp

Takkenkamp is de specialist op het gebied van duurzame isolatie en gevelonderhoud. Een familiebedrijf met passie voor het vak dat zich onderscheidt door innovatie van het proces. Werken bij Takkenkamp is samen streven naar het beste advies en de perfecte oplossing voor de klant.

Centraal staan de duurzame relaties met klanten, partners én de werknemers, door middel van open en eerlijke communicatie. Als medewerker draag je hieraan actief bij.

Takkenkamp biedt goede opleidingen, goed materiaal en lokaal werk. Ben je benieuwd wat Takkenkamp jou kan bieden? Bekijk de openstaande vacatures hieronder en reageer, we maken graag kennis met je!

Open sollicitatie

Uitgelicht isolatiemonteur

Werken bij Takkenkamp

Combineer je sociale skills met je technische kennis en ervaring! Als isolatiemonteur bij Takkenkamp ben je bij de klanten thuis aan het werk en jij naast de specialist ook het visitekaartje van het bedrijf. Jouw probleemoplossend vermogen zorgt voor minimale overlast bij de klant en voorkomt dat jij in de stress raakt bij onvoorziene omstandigheden. Je werkt met de nieuwste technieken, in een gezellig team en krijgt de ruimte om je te ontwikkelen op jouw vakgebied. Meer weten?