Opdrachten voor ZZP'ers

Wij ontlasten jou als ZZP'er van uiteenlopende werkzaamheden zodat jij jezelf kan focussen op jouw vakgebied. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de juiste opdracht, rechtsgeldige contractverwerking en facturering. Daarnaast, altijd betaald wanneer jij wilt!

Tijdige uitbetaling

Jij wilt toch ook op tijd betaald krijgen voor jouw vakmanschap? Bij TechRecruitment ben je er van verzekerd dat jij gewoon jouw verdiende bedrag op jouw rekening krijgt gestort. Met één week wordt jouw factuur uitbetaald, wat betekend dat jij niet achter jouw geld aan hoeft.

Continuïteit aan opdrachten

TechRecruitment zorgt voor een continuïteit in opdrachten, wat betekent dat jij nooit zonder werk hoeft te zitten. Door het structurele contact met jouw contactpersoon ben je altijd op de hoogte van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Jij geeft aan welke projecten jij leuk vindt, wij gaan binnen ons netwerk op zoek naar de mogelijkheden. TechRecruitment. Zo werkt het.

 

Heldere administratie

Is administratie niet jouw specialiteit? Ben je liever bezig met werken in plaats van alles controleren? Bij TechRecruitment hebben we jouw werkzaamheden in een overzichtelijke administratie. Dit bespaart jouw veel irritatie en controle werk. Wij zorgen er voor dat jij overzichtelijk de administratie binnenkrijgt. Zodat je met één blik weet dat het klopt het kan doorvoeren.

 

Hulp nodig bij het zoeken naar opdrachten?

We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter of neem direct contact met ons op

info@techrecruitment.nl
038 737 0051