ZZP bouw en techniek

Opdrachten voor ZZP'ers in de bouw en techniek

Bij TechRecruitment snappen we dat jij als ZZP er in de bouw en techniek jouw vak wil uitoefenen. Je wil werken aan mooie projecten, tevreden klanten hebben en een goed eindresultaat. Je wil níet bezig zijn met je administratie en achter betalingen aanzitten. TechRecuitment helpt je hierbij. We verzorgen de juiste opdrachten, contracten die aan alle wet- en regelgeving voldoen en de facturering. Wij ontzorgen jou, zodat jij kan doen waar je goed in bent!

Tijdige uitbetaling

Je werkt aan een mooie opdracht, levert goed resultaat en dan... moet je achter je geld aan. Veel ZZP'ers in de bouw en techniek krijgen hiermee te maken. Niet de bedoeling natuurlijk! Bij TechRecruitment bent je verzekerd dat je jouw geld op jouw rekening gestort krijgt. Binnen een week ontvang jij hoe dan ook jouw geld, jij hoeft er dus nooit achteraan. 

Continuïteit aan opdrachten

TechRecruitment zorgt voor een continuïteit in opdrachten, wat betekent dat jij nooit zonder werk hoeft te zitten. Je hebt regelmatig contact met jouw vaste TechRecruitment contactpersoon. Hierdoor ben jij altijd op de hoogte van de mogelijkheden die wij bieden. TechRecruitment streeft altijd naar een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, kandidaten en ZZP'ers. Wij leren jou graag kennen zodat wij binnen ons netwerk de beste opdrachten voor jou kunnen zoeken. TechRecruitment. Zo werkt het.

Heldere administratie

Jouw vak is jouw specialiteit. Je bent een timmerman, stukadoor, schilder of ander soort vakman met passie voor jouw ambacht, oftewel een ZZP'er in de bouw of techniek. Je wil niet bezig zijn met jouw administratie of het checken hiervan. Bij TechRecuitment bundelen we jouw werkzaamheden tot een overzichtelijke administratie. Dit bespaart jouw veel tijd, irritatie en controlewerkzaamheden. Jij krijgt jouw administratie in een helder overzicht binnen, zodat je het met één blik ziet dat het klopt en het kan doorvoeren. 

Hulp nodig bij het zoeken naar opdrachten?

We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter of neem direct contact met ons op

info@techrecruitment.nl
038 737 0051

ZZP bouw en techniek