Banner

Het verhaal van TechRecruitment

In september 2013 is TechRecruitment, opgericht als bemiddelaar van vaktechnisch personeel tot MBO+ in de bouw en techniek.TechRecruitment is opgericht vanuit de overtuiging dat een intermediair zich moet onderscheiden door middel van specialisatie, focus en drive. Door de bemiddeling van vakkrachten naar vaste banen middels een deta-vastconstructie, heeft TechRecruitment een zeer duurzame dienstverlening met langdurige plaatsingen en een focus op loopbaanontwikkeling. 

BJG Staffing

TechRecruitment maakt deel uit van BJG Staffing, een ondernemend familiebedrijf dat wereldwijd actief is met meer dan 400 medewerkers. Onder deze holding horen ook de bedrijven: Recruitment Backoffice, SEQ en Onderwijs Recruitment. 

Missie

Iedereen de werkplek geven waar die trots op is. Dat is het doel bij TechRecruitment. Al sinds 2013 verbinden we de beste vakmensen aan de mooiste bedrijven. Van lokale ondernemers tot landelijke ondernemingen. Onze consultants maken betekenisvolle matches tussen vakmensen en bedrijven in bouw en techniek. Dit begint met een oprechte interesse voor mensen en het opbouwen van relaties.

Visie

TechRecruitment gelooft in maatwerk door mensenwerk. Dat ontstaat niet vanzelf, maar door verder te kijken dan de vraag en door écht te luisteren naar de werkelijke behoefte. Bemiddeling van vakmensen tot en met mbo-4 niveau en advies op het gebied van HR gaan volgens de HR consultants van TechRecruitment over partnerschap. Over verbindingen en arbeidsrelaties gericht op morgen en op de toekomst. Zo bieden wij een stevig fundament voor bouw, industrie, metaal en techniek. Zó werkt het.

Contact

Hoofdkantoor
Ir. B.P.G. van Diggelenkade 11
8267 AC Kampen
(+31) 38 737 0051
info@techrecruitment.nl

Vestiging Kampen
Ir. B.P.G. van Diggelenkade 11
8267 AC Kampen
kampen@techrecruitment.nl

Vestiging Zwolle
Zuiderzeelaan 27
8017 JV Zwolle
zwolle@techrecruitment.nl