TECHRECRUITMENT. ZÓ WERKT HET.

Wij werken met mensen. Dat is een feit. Maar het is vooral het uitgangspunt voor de manier waarop wij mens en arbeid bij elkaar brengen. TechRecruitment staat dan ook voor waardevolle relaties en optimale samenwerkingen. Samen bouwen vanuit partnerschap en vertrouwen op vakmanschap. Zo bieden wij een stevig fundament voor bouw, industrie, metaal en techniek.

TechRecruitment gelooft in maatwerk door mensenwerk. Dat ontstaat niet vanzelf, maar door verder te kijken dan de vraag en door écht te luisteren naar de werkelijke behoefte. Bemiddeling van technische professionals en advies op het gebied van HR gaan volgens ons over partnerschap. Over verbindingen en arbeidsrelaties gericht op morgen en op de toekomst.

En daarin zit onze toegevoegde waarde, onze kracht. Dat is hoe wij werken en dat is waar u werkelijk iets aan heeft. De beste inzichten, de beste oplossingen én de beste kandidaten. Ieder in zijn kracht, ieder op zijn plek. Zó werkt het.

Installatietechniek is maatwerk.

Daar zijn vakmensen voor nodig.

Anjo de Ruiter
De Ruiter Installatietechniek
En die vinden wij steeds weer bij TechRecruitment. Het maatwerk dat wij zelf leveren, krijgen we daar dus ook. We kennen elkaar goed en daardoor weten de TechRecruiters precies wat we nodig hebben en wie het best bij ons past!

Betrouwbaar en flexibel

Bij TechRecruitment kennen en begrijpen ze ons écht.

Herjan Hakkers
Productieleider Pacton Trailers
Al jaren zien we de consultants als onze partners in HR advies. Goede technische medewerkers, een betrouwbare flexibele schil en ook nog eens een goede prijs. Bovendien zetten ze altijd een paar stappen extra. Onderscheidend maatwerk noemen we dat.

Een waardevol netwerk

Techrecruitment heeft een persoonlijke benadering

Erik Oosterhuis
Bomefa Design
Wij werken sinds 2013 samen met TechRecruitment voor de rekrutering van uitvoerend technisch personeel. Wij hopen deze prettige samenwerking nog lang voort te kunnen zetten. TechRecruitment heeft een waardevol netwerk, beweegt met ons mee en heeft een persoonlijke benadering en dat werkt.
Menu