• Home
  • Werken bij Pacton

Werken bij Pacton

Pacton Trailers B.V. is de specialist op het gebied van maatwerkoplossingen voor alle transportproblemen. Dit is dan ook precies wat werken bij Pacton zo bijzonder maakt: samen met de klant en collega’s op zoek gaan naar de perfecte invulling van de klantwens. Al 100 jaar is Pacton één van de voorlopers in de nationale- en internationale transportwereld. Al deze kennis biedt een leerzame en inspirerende werkomgeving, waarbij jouw input zeer gewaardeerd wordt. De werkzaamheden bij Pacton zijn dan ook afwisselend en vragen om een flexibele werkhouding. Benieuwd naar wat Pacton jou kan bieden? Bekijk de openstaande vacatures bij Pacton hieronder en reageer, we maken graag kennis met je!

“TechRecruitment verzorgt sinds 2013 de werving van vaktechnisch personeel voor Pacton. Samen gaan wij op zoek naar een passende functie voor jou! "

Open sollicitatie

Uitgelicht Leerling Monteur

Pacton, dé plek voor jou als je op zoek bent naar een werkplek in de trailerbouw of metaalsector! Als leerling monteur kun jij hier jouw eerste stappen zetten en jezelf ontwikkelen tot volwaardig montagespecialist, lasser of metaalbewerker.

Pacton, is een begrip in de regio Ommen en levert al 100 jaar kwalitatieve opleggers en aanhangers over de hele wereld. Respect en vertrouwen zijn kernwaarden van Pacton, en dit toont zich in haar producten en het personeelsbeleid. Als leerling monteur word je in de praktijk begeleid door een ervaren monteur en samen maken we een ontwikkelingsplan.

Sleutel jij graag en heb je technisch inzicht? Ben jij klaar net klaar met school of ben je toe aan een nieuwe stap in de carrière? Heb jij passie voor metaal en affiniteit met techniek? Ontdek de mogelijkheden die Pacton biedt!

Uitgelicht Montage Specialist

Word jij enthousiast van techniek en maatwerk? Dan is een baan als montagemedewerker bij Pacton perfect voor jou! Hier ga jij namelijk aan de slag op de afdeling montage en werk je aan unieke trailers.

Elke week is anders bij Pacton, want jij rouleert niet alleen tussen werkplekken, je werkt ook aan een staaltje vakmanschap in plaats van aan seriematige productie. Jij maakt deel uit van het team dat elke trailer vanaf de basis tot een perfect staaltje vakmanschap bouwt.

Als jij zoekt naar een goede werkgever, waar kwaliteit en saamhorigheid belangrijk zijn, dan ben jij op zoek naar Pacton.  Bekijk de volledige vacature als montagemedewerker of solliciteer direct via de open sollicitatie!Ben jij technische onderlegd? Geef jouw ambitie dan een goed passend plekje als montagemedewerker.

Maak de stap naar specialist in lasverbindingen en word een Lasspecialist bij Pacton!

Perfectioneer trailers en word Carrosseriebouwer bij Pacton, waar je elke dag met maatwerk aan de slag gaat.

Versterk je carrière als specialist in montagewerk en word een Montage specialist bij Pacton!