• Home
  • Werken bij Pacton

Werken bij Pacton

Pacton Trailers B.V. is de specialist op het gebied van maatwerkoplossingen voor alle transportproblemen. Dit is dan ook precies wat werken bij Pacton zo bijzonder maakt: samen met de klant en collega’s op zoek gaan naar de perfecte invulling van de klantwens. Al 100 jaar is Pacton één van de voorlopers in de nationale- en internationale transportwereld. Al deze kennis biedt een leerzame en inspirerende werkomgeving, waarbij jouw input zeer gewaardeerd wordt. De werkzaamheden bij Pacton zijn dan ook afwisselend en vragen om een flexibele werkhouding. Benieuwd naar wat Pacton jou kan bieden? Bekijk de openstaande vacatures bij Pacton hieronder en reageer, we maken graag kennis met je!

“TechRecruitment verzorgt sinds 2013 de werving van vaktechnisch personeel voor Pacton. Samen gaan wij op zoek naar een passende functie voor jou! "

Open sollicitatie

Groei in vakmanschap als vloerenlegger

Vloerenlegger vacature Pacton

Wil jij groeien binnen een bedrijf dat echt investeert in jouw ontwikkeling en waar jouw vakmanschap centraal staat? Bij Pacton, een toonaangevende naam in trailerbouw, krijg je die kans!

Als Vloerenlegger Trailerbouw in Ommen kun je rekenen op een solide basis: een goed salaris (€2500 - €3100), pensioenopbouw, en zicht op een vaste aanstelling zonder uitzendconstructies. Of je nu technisch onderlegd bent of aan de start van een BBL leertraject staat, jouw bijdrage aan onze kwalitatieve vrachtwagens is onmisbaar. Met jouw vaardigheden in houtbewerking en jouw oplossingsgerichte instelling, pas je perfect in ons dynamische team dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel draagt.

Word onderdeel van een eeuw aan vakmanschap en laat je respect voor het vak zien bij Pacton, waar jouw werk direct bijdraagt aan ons wereldwijd erkende eindproduct. Interesse? Laten we jouw passie voor trailerbouw samen verder ontwikkelen!

Jouw carrière als carrosseriebouwer

Carrosseriebouwer vacature van Pacton

Ben je gepassioneerd door metaalbewerking en heb je een voorliefde voor technische creativiteit? Pacton, een van de grootste trailerbouwers in Nederland, biedt jou als Carrosseriebouwer in Ommen een plek waar je jouw ambacht kunt uitoefenen en verder kunt ontwikkelen.

Met een aantrekkelijk salaris van €2400 tot €3000 per maand en een helder perspectief op een vaste aanstelling, kun je bouwen aan niet alleen trailers maar ook aan je toekomst. Bij Pacton werk je niet aan de lopende band, maar lever je echt maatwerk. Jouw technisch inzicht en vakmanschap zijn de sleutel tot ons succes.

Sluit je aan bij een eeuw van kwaliteit en innovatie en laat jouw werk bijdragen aan ons wereldwijde prestige. Ben je klaar om jouw vaardigheden in te zetten voor het bouwen van indrukwekkende trailers? Dan zoeken we jou!

Uitgelicht Leerling Monteur

Pacton, dé plek voor jou als je op zoek bent naar een werkplek in de trailerbouw of metaalsector! Als leerling monteur kun jij hier jouw eerste stappen zetten en jezelf ontwikkelen tot volwaardig montagespecialist, lasser of metaalbewerker.

Pacton, is een begrip in de regio Ommen en levert al 100 jaar kwalitatieve opleggers en aanhangers over de hele wereld. Respect en vertrouwen zijn kernwaarden van Pacton, en dit toont zich in haar producten en het personeelsbeleid. Als leerling monteur word je in de praktijk begeleid door een ervaren monteur en samen maken we een ontwikkelingsplan.

Sleutel jij graag en heb je technisch inzicht? Ben jij klaar net klaar met school of ben je toe aan een nieuwe stap in de carrière? Heb jij passie voor metaal en affiniteit met techniek? Ontdek de mogelijkheden die Pacton biedt!

Uitgelicht Montage Specialist

Word jij enthousiast van techniek en maatwerk? Dan is een baan als montagemedewerker bij Pacton perfect voor jou! Hier ga jij namelijk aan de slag op de afdeling montage en werk je aan unieke trailers.

Elke week is anders bij Pacton, want jij rouleert niet alleen tussen werkplekken, je werkt ook aan een staaltje vakmanschap in plaats van aan seriematige productie. Jij maakt deel uit van het team dat elke trailer vanaf de basis tot een perfect staaltje vakmanschap bouwt.

Als jij zoekt naar een goede werkgever, waar kwaliteit en saamhorigheid belangrijk zijn, dan ben jij op zoek naar Pacton.  Bekijk de volledige vacature als montagemedewerker of solliciteer direct via de open sollicitatie!Ben jij technische onderlegd? Geef jouw ambitie dan een goed passend plekje als montagemedewerker.

Maak de stap naar specialist in lasverbindingen en word een Lasspecialist bij Pacton!

Perfectioneer trailers en word Carrosseriebouwer bij Pacton, waar je elke dag met maatwerk aan de slag gaat.

Versterk je carrière als specialist in montagewerk en word een Montage specialist bij Pacton!