• Home
  • Werken bij Pacton

Werken bij Pacton

Pacton Trailers B.V. is de specialist op het gebied van maatwerkoplossingen voor alle transportproblemen. Dit is dan ook precies wat werken bij Pacton zo bijzonder maakt: samen met de klant en collega’s op zoek gaan naar de perfecte invulling van de klantwens. Al 100 jaar is Pacton één van de voorlopers in de nationale- en internationale transportwereld. Al deze kennis biedt een leerzame en inspirerende werkomgeving, waarbij jouw input zeer gewaardeerd wordt. De werkzaamheden bij Pacton zijn dan ook afwisselend en vragen om een flexibele werkhouding. Benieuwd naar wat Pacton jou kan bieden? Bekijk de openstaande vacatures bij Pacton hieronder en reageer, we maken graag kennis met je!

“TechRecruitment verzorgt sinds 2013 de werving van vaktechnisch personeel voor Pacton. Samen gaan wij op zoek naar een passende functie voor jou! "

Open sollicitatie

Uitgelicht Leerling Monteur

Ben jij klaar net klaar met school of ben je toe aan een nieuwe stap in de carrière? Heb jij passie voor metaal en affiniteit met techniek? Ontdek de mogelijkheden die Pacton biedt!

Samen kijken we naar welke stappen jij wenst te nemen en op welk gebied jij je wil ontwikkelen. Wil jij je graag ontwikkelen als lasser of hou jij je liever bezig met hydraulische systemen?

Bekijk de vacatures bij Pacton hieronder en reageer! Liever telefonisch contact? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Uitgelicht Montage Specialist

Denk jij graag mee met de klant? Ben jij oplossingsgericht en werk je graag mee aan unieke projecten waarbij maatwerk centraal staat? Dan vind je bij Pacton de perfecte werkplek!

Voor verschillende functies zoeken we vakmensen die technisch goed onderlegd zijn. Pacton biedt een prettige werkplek waarbij er ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw kennis en ervaring dragen bij aan dé perfecte oplossing voor elk transportprobleem!

Bekijk de vacatures bij Pacton hieronder en reageer! Liever telefonisch contact? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Weet jij altijd de juiste afsnede te maken? Bekijk dan direct de onderstaande vacature

Ben je tot in de puntjes precies? Jouw nieuwe op de millimeter precisiewerk baan vind je bij Pacton als Operator las snijmachine.

Ben jij technische onderlegd? Geef jouw ambitie dan een goed passend plekje als montagemedewerker.

Voer in alle posities alle voorkomende lasverbindingen uit van kleine, grote en complexe staalconstructies.