TechRecruitment. Maatwerk voor Bouw en Techniek

Allround vakman Service en Onderhoud

Nijmegen
Gelderland
Ongeschoold
Bouw
Vastgoedonderhoud
Uitzicht op vaste dienst
€ 2600 - € 3500

Over de functie

Als (allround) vakman ben je veelal werkzaam in de bewoonde woning. Je verricht verschillende voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, tegel- en stucwerk. Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en manier van uitvoeren ter plekke beoordeelt en kunt aanpassen. De (allround) vakman verzorgt zelf de afstemming van zijn werkzaamheden met de opdrachtgever en/of de bewoner/gebruiker van het pand. Werken in het service-onderhoud betekent dat een klus gemiddeld een paar dagen duurt. Elke dag is daarmee bij ons verrassend anders!

Wat wij bieden

  • Salaris conform cao SAG, afgestemd op leeftijd, ervaring en genoten opleidingen; 
  • Plek binnen een platte organisatiestructuur met korte lijnen en betrokkenheid;
  • Jaarlijks budget voor cursussen en opleidingen;
  • Doorgroeimogelijkheden zijn er volop;
  • Borrels, Barbecues en feestjes.

Functie eisen

Als allround vakman heb jij een aantal jaren ervaring binnen jouw vakgebied. Of dit nou als stukadoor, tegelzetter, metselaar of (allround) timmer- en klusjesman is, jij verstaat jouw vak.
Je werkt zelfstandig én nauwkeurig, maar kan ook prima in teamverband functioneren. Jij begrijpt als geen ander dat klantgericht werken vanzelfsprekend is én haalt voldoening uit tevreden klanten. 

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en zie jij jezelf al werken in de functie van Allround vakman? Solliciteer nu, onze consultants komen graag met je in contact! 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Nijmegen, is een organisatie van naam binnen het vastgoedonderhoud. De organisatie werkt voor zowel woningcorporaties als zorg- en onderwijsinstellingen. Door de jarenlange ervaring en samenwerkingen is er een schat aan ervaring in het begeleiden en uitvoeren van onderhoudsprojecten. De opdrachtgever en partners zijn actief binnen alle facetten van het onderhoud zoals service- en mutatie onderhoud (dagelijks onderhoud), planmatig onderhoud en renovaties.

Interesse in deze baan?

Neem contact op met Frank Smit

Interesse in deze baan?

Neem contact op met Frank Smit

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.