Elke dag brengen wij mensen bij elkaar. We verbinden vakmensen met organisaties, en professionals met de branche waar zij thuis horen. Daarmee creëren wij werkgelegenheid en mogelijkheden. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid willen wij ook onze directe omgeving waardevolle kansen bieden.

Jaarlijks delen wij daarom een deel van onze winst. Met lokale initiatieven in buurten en bijvoorbeeld op plaatsen waar jongeren extra steun kunnen gebruiken. Zo schenken wij naast middelen vooral een stukje toekomst.

Lokale initiatiefnemers kunnen zich melden bij de directie om voor deze jaarlijkse schenking in aanmerking te komen. Wellicht bouwen wij straks mee aan de toekomst van uw initiatief.

Installatietechniek is maatwerk.

Daar zijn vakmensen voor nodig.

Anjo de Ruiter
De Ruiter Installatietechniek
En die vinden wij steeds weer bij TechRecruitment. Het maatwerk dat wij zelf leveren, krijgen we daar dus ook. We kennen elkaar goed en daardoor weten de TechRecruiters precies wat we nodig hebben en wie het best bij ons past!

Betrouwbaar en flexibel

Bij TechRecruitment kennen en begrijpen ze ons écht.

Herjan Hakkers
Productieleider Pacton Trailers
Al jaren zien we de consultants als onze partners in HR advies. Goede technische medewerkers, een betrouwbare flexibele schil en ook nog eens een goede prijs. Bovendien zetten ze altijd een paar stappen extra. Onderscheidend maatwerk noemen we dat.

Een waardevol netwerk

Techrecruitment heeft een persoonlijke benadering

Erik Oosterhuis
Bomefa Design
Wij werken sinds 2013 samen met TechRecruitment voor de rekrutering van uitvoerend technisch personeel. Wij hopen deze prettige samenwerking nog lang voort te kunnen zetten. TechRecruitment heeft een waardevol netwerk, beweegt met ons mee en heeft een persoonlijke benadering en dat werkt.
Menu