Recruitment & Flexibiliteit

Bij TechRecruitment maken we werk van banen. Daar hebben u en onze kandidaten immers het meest aan. Ons doel is de meest waardevolle combinatie van behoefte en beschikbare kracht. Zodat u kunt vertrouwen op een team dat werkt. Technisch gezien is dát het beste antwoord op uw vraag.

Werving en selectie

De kracht van mensen is het fundament voor resultaat. Zeker in uw branche waar het elke dag aankomt op vakmanschap. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op echte specialisten. Technische professionals tot en met MBO niveau 4, zorgvuldig geselecteerd en getest op capaciteiten en drijfveren. Dat doen wij overigens op no cure no pay basis. U betaalt pas een fee op het moment dat u de kandidaat aanneemt. De perfecte samenwerking, daar zorgen wij voor. We weten immers wie we voor ons hebben.

detacheren

Betrokken en ervaren professionals voegen werkelijk iets toe aan uw organisatie. Mits de persoonlijkheid en ambities matchen met die van u. Daar zorgen wij voor, want omdat we u én de kandidaten persoonlijk kennen, weten wij precies wie u zoekt. Dat is de kracht van een zorgvuldig opgebouwde relatie. En daar geloven we in. Bovendien zijn wij bekend met alle vormen van flexibele uitzend- en detacheringscontracten. Maatwerk dus. Altijd.

Projecten

Juist bij een project is optimaal samenwerken enorm van belang. Net als weten wat je aan elkaar hebt en vertrouwen op elkaars kunde. Die zekerheid heeft u bij ons vanaf het eerste moment. De technische kandidaten van TechRecruitment passen perfect bij u en uw korte of lange termijn doelen. Daar zijn wij zo zeker van, omdat we de relatie met onze kandidaten net zo zorgvuldig opbouwen als met u. Dus ook een aanvulling op uw eigen mensen of een compleet projectteam kunt in het volste vertrouwen aan ons overlaten.

Payrolling

Volledige focus en maximale flexibiliteit. Daar is het u om te doen en dat begrijpen wij als geen ander. Met onze payroll service staat niets een onbezorgde samenwerking in de weg. Vooral in de bouw, industrie, metaal en techniek draait het immers om bewegingsruimte en veerkracht. U kunt doorpakken terwijl wij alle zaken voor u en voor uw vaste of tijdelijke medewerkers regelen. Ook daarin zijn wij uw partner. Zo eenvoudig is het en zó werkt het.

Installatietechniek is maatwerk.

Daar zijn vakmensen voor nodig.

Anjo de Ruiter
De Ruiter Installatietechniek
En die vinden wij steeds weer bij TechRecruitment. Het maatwerk dat wij zelf leveren, krijgen we daar dus ook. We kennen elkaar goed en daardoor weten de TechRecruiters precies wat we nodig hebben en wie het best bij ons past!

Betrouwbaar en flexibel

Bij TechRecruitment kennen en begrijpen ze ons écht.

Herjan Hakkers
Productieleider Pacton Trailers
Al jaren zien we de consultants als onze partners in HR advies. Goede technische medewerkers, een betrouwbare flexibele schil en ook nog eens een goede prijs. Bovendien zetten ze altijd een paar stappen extra. Onderscheidend maatwerk noemen we dat.

Een waardevol netwerk

Techrecruitment heeft een persoonlijke benadering

Erik Oosterhuis
Bomefa Design
Wij werken sinds 2013 samen met TechRecruitment voor de rekrutering van uitvoerend technisch personeel. Wij hopen deze prettige samenwerking nog lang voort te kunnen zetten. TechRecruitment heeft een waardevol netwerk, beweegt met ons mee en heeft een persoonlijke benadering en dat werkt.
Menu