HR Advies

Uw mensen zijn de spil van uw organisatie. Zijn de omstandigheden optimaal dan kunnen ze blijven presteren en houden zij uw productie op gang. Wij bewaken de continuïteit met HR-adviezen die u echt verder helpen. Onze consultants heeft u parttime nodig, maar ze zijn fulltime betrokken. Daar kunt u van op aan.

Cao, wet- en regelgeving

Hoe dan ook, u heeft of krijgt er mee te maken. De zaken waar u liever niet naar omkijkt, maar die u wel voor elkaar moet hebben. Onze consultants weten wat de overheid van u verlangt en wat er nodig is om afspraken over arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht vast te leggen en na te komen. Laat het aan ons over of laat u bijspijkeren door onze trainingen en cursussen. Dan weet u zeker dat u goed zit.

De flexibele organisatie

Net als de branche is uw organisatie voortdurend in beweging. Daarom wilt u op elk moment klaar zijn voor veranderingen. Met TechRecruitment heeft u het gereedschap om mee te buigen wanneer het nodig is. Wij geven advies over outplacement en vormen een sterke flexibele schil van professionals met dezelfde genen als uw organisatie. Zo staat u altijd in uw kracht, in elke situatie.

In-, door- en uitstroom

Uw dagelijkse werkzaamheden vragen om een gedegen voorbereiding en uitvoering. Hetzelfde geldt voor uw personeelsplanning. De juiste mensen op het juiste moment en op de juiste plaats in uw organisatie. Daarbij gaat het ook om instroom, opleiding en binding van jong talent. Of om de begeleiding bij trajecten waar mensen uw organisatie verlaten, om welke reden ook. Wij adviseren u bij elke beweging. Vandaag en morgen.

Opleiden

De meeste vakmensen krijgen hun opleiding in de praktijk. Het zijn immers doeners en aanpakkers. TechRecruitment gelooft hierin en daarom werken wij samen met uiteenlopende opleiders en scholen, tot en met MBO niveau 4. Vanuit onze positie helpen wij gedreven mensen aan de baan die perfect aansluit bij wat zij kunnen en willen, en helpen wij u aan de beste, geschoolde professionals. Zo bouwen we samen aan een stevige toekomst.

Collegiale in- en uitleen

Werk dient zich aan in pieken en dalen. Dat kent u en dat kennen uw collega-bedrijven. Met collegiale in- en uitleen maakt u optimaal gebruik van elkaars krachten. U leent professionals uit wanneer het rustig is, u haalt ze in huis wanneer het werk erom vraagt. Wij weten exact waar de beste mensen beschikbaar én nodig zijn. Het vakmanschap is voor u, wij regelen de rest.

Installatietechniek is maatwerk.

Daar zijn vakmensen voor nodig.

Anjo de Ruiter
De Ruiter Installatietechniek
En die vinden wij steeds weer bij TechRecruitment. Het maatwerk dat wij zelf leveren, krijgen we daar dus ook. We kennen elkaar goed en daardoor weten de TechRecruiters precies wat we nodig hebben en wie het best bij ons past!

Betrouwbaar en flexibel

Bij TechRecruitment kennen en begrijpen ze ons écht.

Herjan Hakkers
Productieleider Pacton Trailers
Al jaren zien we de consultants als onze partners in HR advies. Goede technische medewerkers, een betrouwbare flexibele schil en ook nog eens een goede prijs. Bovendien zetten ze altijd een paar stappen extra. Onderscheidend maatwerk noemen we dat.

Een waardevol netwerk

Techrecruitment heeft een persoonlijke benadering

Erik Oosterhuis
Bomefa Design
Wij werken sinds 2013 samen met TechRecruitment voor de rekrutering van uitvoerend technisch personeel. Wij hopen deze prettige samenwerking nog lang voort te kunnen zetten. TechRecruitment heeft een waardevol netwerk, beweegt met ons mee en heeft een persoonlijke benadering en dat werkt.
Menu