TechRecruitment. Maatwerk voor Bouw en Techniek

Servicemonteur Houtbouw

Dordrecht
Zuid-Holland
MBO
Afbouw Bouw Houtbewerkingsindustrie Renovatie Timmerindustrie
Vast
€2450 tot €3050

Over de functie

Dagelijks bezoek verschillende klantlocaties om service te verlenen aan de producten waar gebreken zijn opgetreden of geconstateerd. Hierbij moet je denken aan blokhutten, tuinhuizen, buitenverblijven, speeltoestellen, veranda’s, schuttingen en overkappingen. Hierdoor is elke dag weer anders, wisselende klanten en producten en andere locaties. Lekker dynamisch! Het is je missie om de klanten tevreden te maken en de interne kwaliteit te verbeteren. Je bent de interne vraagbaak en helpt de kwaliteit van montagewerkzaamheden te verbeteren. Tevens zorg je ervoor zorgt dat serviceoorzaken bij de bron worden aangepakt. Voor dit gevarieerde werk zijn zelfstandig werken en verantwoordelijkheidsgevoel belangrijke kernwaarden.

Wat wij bieden

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, veel afwisseling en een prettige werksfeer in een professionele omgeving. Salaris tussen de €2450 en €3050 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, ervaring en genoten opleiding

Functie eisen

  • Je hebt een bouw en/of technische achtergrond verkregen d.m.v. een opleiding en werkervaring;
  • Je hebt aantoonbare ervaring binnen de bouw- en technieksector;
  • Je kan oplossingsgericht werken;
  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief;
  • Communicatief vaardig en representatief;
  • Servicegerichte instelling;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

De opdrachtgever heeft in Nederland meerdere vestigingen, met prachtige showrooms en eigen montageploegen. De organisatie is continu in beweging om op de laatste trends en ontwikkelingen binnen de markt in te kunnen springen. Jaarlijks bedient de klant duizenden tevreden klanten binnen de Benelux, die met veel plezier gebruik maken van de producten.

 

Interesse in deze baan?

Neem contact op met Frank Smit

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.