TechRecruitment. Maatwerk voor Bouw en Techniek
Haaksbergen
Overijssel
Ongeschoold Vmbo
Installatietechniek
Techniek
In overleg bespreekbaar
€ 2800 - € 3300

Over de functie

Ben jij een ervaren cv-monteur binnen de installatietechniek en toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je het liefst actief werkzaam binnen de luxe woningbouwprojecten en daarnaast (regionale) utiliteitsprojecten, lees dan verder en solliciteer op deze veelzijdige functie binnen de VDK Groep: werkenbij@vdkgroep.com.

Wat wij bieden

Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal, waarin we dan ook graag investeren. Naast een goed primair arbeidsvoorwaardenpakket kun je bij ons ook rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je onder andere kunt denken aan ruime scholingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling of een auto van de zaak. Daarnaast worden er activiteiten buiten het werk georganiseerd om op die manier de teamband te versterken. Kortom; een uitdagende baan met volop doorgroei,- en scholingsmogelijkheden voor de korte en lange termijn.

Functie eisen

  • Een opleiding op MBO-niveau in de richting van installatietechniek, of verkregen door ervaring.
  • Je hebt als Servicemonteur Installatietechniek of loodgieter een aantal jaren ervaring binnen een organisatie gericht op service en onderhoud, waardoor je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig aan de slag kan.
  • Je bent goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in dit vakgebied en houdt deze ook goed bij.

Als cv-monteur verricht je zorgvuldig en zelfstandig voorkomende werkzaamheden zoals, vervangen van cv-ketels, installatie van warmtepompen, aanleggen van cv-installaties, montage van sanitair en ventilatiesystemen en overige loodgieterswerkzaamheden. Je onderhoudt klantencontact op een dusdanige manier dat de klant tevreden is.

Over het bedrijf

Borggreve is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 25 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.

Interesse in deze baan?

Neem contact op met Roy Bakker

Interesse in deze baan?

Neem contact op met Roy Bakker

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.