TechRecruitment. Maatwerk voor Bouw en Techniek

Servicemonteur W / Loodgieter

Heerenveen
Friesland
Ongeschoold Vmbo
Installatietechniek Techniek
Techniek
In overleg bespreekbaar
€ 2750 - € 3000

Over de functie

Ben jij een ervaren servicemonteur installatietechniek / een doorgewinterde loodgieter en toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het je fantastisch om de meest moderne woonarken in Friesland te voorzien van technische installaties en deze te onderhouden? Lees dan verder en solliciteer op deze veelzijdige functie binnen de VDK Groep: werkenbij@vdkgroep.com.

Wat wij bieden

Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal, waarin we dan ook graag investeren. Naast een goed primair arbeidsvoorwaardenpakket kun je bij ons ook rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je onder andere kunt denken aan ruime scholingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling of een auto van de zaak. Daarnaast worden er activiteiten buiten het werk georganiseerd om op die manier de teamband te versterken. Kortom; een uitdagende baan met volop doorgroei,- en scholingsmogelijkheden voor de korte en lange termijn.

Functie eisen

  • Een opleiding op MBO-niveau in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek.
  • Je hebt als Servicemonteur Installatietechniek of loodgieter een aantal jaren ervaring binnen een organisatie gericht op service en onderhoud waardoor je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig aan de slag kan.
  • Kwaliteit staat bij jou heel hoog in het vaandel; je beschikt over een praktische en collegiale instelling, inzet en goede contactuele vaardigheden.
  • Naar buiten toe ben je klantgericht en wil je altijd het beste resultaat bereiken, zowel voor je werkgever als voor de klant.
  • Tenslotte ben je in ieder geval in het bezit van rijbewijs B.

Als zelfstandig servicemonteur / loodgieter houd je je bezig met het correctief en preventief onderhoud aan alle voorkomende technische installaties, voornamelijk binnen de Utiliteits- woning- en woonarkenbouw. Hierbij hoort het zelfstandig lokaliseren en verhelpen van storingen aan gebouwbeheerssystemen. Als Servicemonteur Installatietechniek ben je tevens hét aanspreekpunt voor technische vragen, de uitvoering hiervan plus het verwerken van de onderhoudsrapportages en modificeer je installaties ten behoeve van verwarming,
ventilatie, luchtbehandeling en koeling voor de afdeling Beheer en Onderhoud. Je verzorgt een heldere rapportage over de door jou uitgevoerde werkzaamheden en adviseert in voorkomende gevallen de klanten over de werking van de installatie of noodzakelijke aanpassingen.

Over het bedrijf

Hoekstra Heerenveen, onderdeel van de VDK Groep, is het installatiebedrijf uit de regio. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren technische installaties binnen de woning- en arkenbouw en utiliteit. De organisatie heeft levensduur-denken centraal staan. Daarom willen we onze opdrachtgevers uitdagen en inspireren tot nieuwe inzichten en duurzame oplossingen die zich vertalen in energieverbruik, kwaliteit, levensduur, exploitatiekosten en niet te vergeten het welbevinden van mensen. De kwaliteit van de diensten én die van de medewerkers en hun werkwijzen zijn door middel van verschillende certificaten gewaarborgd. De medewerkers vormen de organisatie en daarom is ons bedrijf op alle fronten goed voor haar medewerkers.

Interesse in deze baan?

Neem contact op met Roy Bakker

Interesse in deze baan?

Neem contact op met Roy Bakker

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.