Vakmensen in bouw en techniek

Vacatures timmerman Kampen

Heb jij twee rechterhanden? Weet jij van aanpakken, heeft de bouwwereld jouw interesse en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Neem dan gauw een kijkje tussen onze vacatures als timmerman nabij Kampen! Timmerman is één van de belangrijkste beroepen in Nederland. Zonder timmerlieden zouden we immers geen huizen hebben om in te wonen, geen kantoren om in te werken en geen restaurants om lekker uiteten te gaan. Daarom wordt een goede timmerman enorm gewaardeerd. Ook bij Techrecruitment!

Over TechRecruitment

TechRecruitment is dé specialist in het bemiddelen van (zelfstandige) vaklieden in de bouw en techniek. Dat doen we bij o.a. bij middelgrote bouw- en installatiebedrijven door heel Nederland. Al meer dan 8 jaar staan wij voor vakmensen in de bouw en techniek. Of dat nu op het dak, binnenshuis, op de bouwplaats of onder de grond is; samen vinden we jouw nieuwe baan.

Ook lekker timmeren zonder gedoe?

TechRecruitment ontzorgt: jij lekker aan het werk, wij doen de rest! Wij zorgen voor mooie vacatures als timmerman nabij Kampen én bij een opdrachtgever die bij je past. Je kunt vervolgens rekenen op volle werkdagen, goede arbeidsvoorwaarden en snelle betalingen. Bovendien zijn we persoonlijk erg betrokken, beschik je over een eigen contactpersoon en kun je er zowel qua techniek als qua veiligheid kun je ervan op aan dat je werkt met de juiste tools. Dat wil jij toch ook?

Wat zoeken we voor onze vacatures als timmerman nabij Kampen?

Supersociaal, een echte alleskunner, je houdt van variatie in je werk en kunt zowel zelfstandig te werk gaan als samen met je collega’s de klus klaren. Betontimmerman, service- en onderhoudstimmerman, werkplaatstimmerman of meubelmaker. De hele dag op pad of juist de wat grotere klussen aanpakken, daar word je blij van. Netjes en nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend, net zoals klaarstaan voor je collega’s en de klanten. Je bent immers sociaal en hebt goede communicatieve vaardigheden. Het is een pre wanneer je in het bezit bent van een geldig VCA diploma.

Nu of in de toekomst onbezorgd? Laat ons jouw ideale vacature als timmerman nabij Kampen vinden! Neem contact met ons op, dan houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

Geen passende vacature gevonden voor de functie van timmerman?

Heb je (nog) geen geschikte vacature als timmerman nabij Kampen gevonden? Meld je dan aan voor onze job-alert en neem ook eens een kijkje tussen ons complete aanbod vacatures. Wellicht vind je binnen een andere sector wel de baan die past bij jouw wensen! Wil je graag hulp bij het solliciteren? Bel dan gerust voor een kennismaking en wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw nieuwe baan!

Wel een vacature als timmerman nabij Kampen op het oog?

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan voor een van onze vacatures als timmerman nabij Kampen? Solliciteer dan gauw op een van onze vacatures en je hoort zo snel mogelijk van ons terug. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen via (+31) 038 737 0051, info@techrecruitment.nl of kijk op onze website www.techrecuitment.nl. We zien jouw sollicitatie op een van onze vacatures graag tegemoet!

Recente vacatures

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.