Vakmensen in bouw en techniek

Vacatures loodgieter

Op zoek naar een passende vacature als loodgieter? Je wil meer vastigheid, afwisseling of verandering. Wat de reden ook is: bij TechRecruitment vind je vast en zeker wat je zoekt. Ben jij op technisch gebied goed onderlegd en beschik je over de juiste kwaliteiten? Wacht dan geen moment langer en solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures als loodgieter!

Over TechRecruitment

TechRecruitment is een arbeidsbureau dat bemiddelt in personeel binnen de bouw en techniek. Enerzijds zoeken wij voor onze opdrachtgevers het beste technische personeel en anderzijds verzamelen wij voor jou de leukste technische vacatures. Bijvoorbeeld een vacature als loodgieter. Maar ook voor bijvoorbeeld een baan als cv monteur, elektromonteur, metaalbewerker, timmerman of lasser kun je bij ons terecht. Ons team bestaat uit een groot aantal ervaren en zelfstandig werkende technici!

Wat kun je van ons verwachten

Reageer je op een van onze vacatures als loodgieter en gaan we vervolgens de samenwerking met elkaar aan? Dan kunnen wij je het volgende beloven: 

  • We betalen altijd op tijd;
  • We doen er alles aan om jou dé baan te bezorgen die aansluit op je wensen, kennis en kunde;
  • In 6 stappen naar jouw droombaan;
  • Echt persoonlijk contact met jouw vaste contactpersoon;
  • We komen onze afspraken altijd na.

Meer weten voordat je op een vacature als loodgieter reageert? Bekijk dan ook eens onze “over ons”-pagina.

Een leuke vacature als loodgieter via TechRecruitment

Dagelijks verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek en bouw. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd vacatures als loodgieter in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Ons team bestaat uit een groot aantal ervaren en zelfstandig werkende technici. Gezien de grote vraag, breiden wij ons graag uit. Wij zijn dan ook regelmatig op zoek naar een loodgieter die onze vacatures kan vullen. Ben jij deze persoon? Dan maken we graag kennis met je!

Op zoek naar een vacature als loodgieter?

Doen waar je gelukkig van wordt: dat is de wens van iedere werknemer. Daarom ben jij – als loodgieter – op zoek naar een vacature, die perfect bij je past. Ben je op zoek naar meer uitdaging in jouw takenpakket? Bekijk dan zeker het aanbod van TechRecruitment. Wij hebben diverse vacatures voor je klaar staan. En, wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 038 737 00 51. Wordt een van onze vacatures als loodgieter straks door jou gevuld?

Zie ook: vacatures cv-monteur, vacatures elektromonteur,vacatures service engineervacatures installatiemonteur, vacatures monteur, vacatures monteur Kampen, vacatures servicemonteur, vacatures servicemonteur Kampen, vacatures timmerman en vacatures vastgoedonderhoud.

Delen

Recente vacatures

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.