Vakmensen in bouw en techniek

Vacatures cv-monteur

Op een maandagochtend word je wakker en weet je het zeker: het is tijd voor een zoektocht naar nieuwe vacatures als cv-monteur. Of je nu beschikt over jaren ervaring of net je studie hebt afgerond, bij TechRecruitment leren we je graag kennen. Dankzij ons ruime netwerk beschikken wij over diverse vacatures als cv-monteur bij verschillende opdrachtgevers. Zo zit er vast en zeker een leuke baan voor jou tussen! Heb je al een leuke vacature als cv-monteur op het oog? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Jouw nieuwe baan vinden via TechRecruitment

TechRecruitment is een arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in de bouw en techniek. We hebben vestigingen in Kampen, Apeldoorn en Zwolle en opdrachtgevers verspreid over heel het land. Al meer dan acht jaar verbinden we de beste vakmensen aan de mooiste bedrijven. Van lokale ondernemers tot landelijke ondernemingen. We streven hierbij naar langdurige samenwerkingen. Ook zzp’ers kunnen reageren op onze vacatures als cv-monteur en de overige vacatures. Ben jij dus een zelfstandig werkende en gemotiveerde techneut? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Een uitdagende vacature als cv-monteur

Meer vastigheid, afwisseling of verandering? Wat de reden ook is: wanneer je op zoek bent naar een leuke vacature als cv-monteur kan je zeker bij TechRecruitment terecht. Wij zijn namelijk dag in, dag uit op zoek naar getalenteerde cv-monteurs voor onze opdrachtgevers. Dus, ben jij technisch goed onderlegd en beschik je over de juiste kennis en vaardigheden? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures!

Wat ga je doen als cv-monteur?

Zoals je wellicht wel weet wanneer je al langer zoekt naar vacatures voor cv-monteur is het een behoorlijk divers en afwisselend vak. Als cv-monteur zorg je ervoor dat de centrale verwarming altijd goed werkt. Je doet reparaties en onderhoud, fikst storingen en vult de cv-ketel bij. Ook verricht je werkzaamheden aan het leidingwerk dat is verbonden met de cv-ketel. Bijvoorbeeld een radiator(knop) vervangen, afkoppelen of verwijderen. Of het vervangen van een thermostaat.

Deze reparaties vinden plaats bij de klant op locatie. Voor je werk als cv-monteur ben je dus dagelijks onderweg. Dit is iets wat je zal moeten aanspreken. Daarnaast betekent reageren op een vacature als cv-monteur ook dat je vermoedelijk houdt van afwisseling. Geen dag is hetzelfde en soms weet je vooraf niet precies waar je die dag aan de slag zult gaan. Defecte ketels komen immers doorgaans onverwacht. Hou jij wel van die afwisseling en zit je niet graag dagelijks op dezelfde plek? Neem dan dan eens een kijkje tussen onze openstaande vacatures als cv-monteur!

Wat kun je van ons verwachten?

  • We betalen altijd op tijd;
  • We doen er alles aan om jou dé baan te bezorgen die aansluit op je wensen, kennis en kunde;
  • In 6 stappen naar jouw droombaan;
  • Echt persoonlijk contact met jouw vaste contactpersoon;
  • We komen onze afspraken altijd na.

Interessante vacature als cv-monteur gezien? Neem contact op

Heb je een uitdagende vacature als cv-monteur op het oog én denk je in TechRecruitment de perfecte werkgever te hebben gevonden? Reageer dan snel! In de vacatureomschrijving vind je het e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon voor deze vacature als cv-monteur. Mail jouw cv en een korte motivatie, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. En zit de job van jouw dromen er nu nog niet tussen? Schrijf je dan in voor ons job alert dan houden we je op de hoogte van onze nieuwste vacatures voor cv-monteur en andere technische functies!

Zie ook: vacatures elektromonteur, vacatures service engineervacatures installatiemonteur, vacatures loodgieter, vacatures monteur, vacatures monteur Kampen, vacatures servicemonteur, vacatures servicemonteur Kampen, vacatures timmerman en vacatures vastgoedonderhoud.

Delen

Recente vacatures

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.