Vakmensen in bouw en techniek

Vacatures servicemonteur Kampen

Ben jij een held in het repareren en onderhouden van machines en apparaten? En ben je op zoek naar vacatures als servicemonteur nabij Kampen? Dan ben je bij TechRecruitment aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gauw contact op. Samen vinden we een vacature als servicemonteur die bij jou past!

Werken als servicemonteur

Bij TechRecruitment zijn we altijd op zoek naar enthousiaste servicemonteurs voor onze vacatures nabij Kampen. Iemand die oplossingsgericht te werk gaat en zorgen weg neemt bij verschillende klanten. Jij weet als geen ander de belangen van de klanten te behartigen en kunt eigenhandig installaties verzorgen en/of storingen oplossen. Of dit nou binnen de particuliere markt, utiliteit of industrie is.

Eenmaal aangekomen bij een klant heb jij namelijk vrij snel in de gaten wat het probleem is. Vakkundig ga je aan de slag en weet je het probleem snel te verhelpen. Spoedje tussendoor? Ook dat is geen probleem voor jou. Je bent flexibel en schakelt snel. Geen installatie, storing en dag is hetzelfde en dat maakt onze vacatures als servicemonteur nabij Kampen nou juist zo uitdagend.

Bekijk hier onze vacatures als o.a. servicemonteur nabij Kampen en solliciteer gemakkelijk online!

Wat houden onze vacatures als servicemonteur nabij Kampen in?

Als servicemonteur ga voor verschillende bedrijven installaties in bedrijf stellen, aanleggen, onderhouden en repareren. De belangrijkste taken daarbij zijn: Preventief onderhoud aan machines en installaties; Opsporen en verhelpen van storingen; Verrichten van keuringen en metingen; Het uitvoeren van onderhoud en revisiewerk; Vervangen van onderdelen en componenten; Installeren en instellen van apparatuur.

Waarom kiezen voor TechRecruitment?

Ga jij aan de slag voor een van onze uitdagende vacatures als servicemonteur nabij Kampen? Dan geniet je van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij jou het volgende 

  • We betalen altijd op tijd;
  • We doen er alles aan om jou dé baan te bezorgen die aansluit op je wensen, kennis en kunde; 
  • In 6 stappen naar jouw droombaan; 
  • Echt persoonlijk contact met jouw vaste contactpersoon; 
  • We komen onze afspraken altijd na.

Direct aan de slag voor een van onze vacatures als servicemonteur nabij Kampen?

Ben jij op zoek naar een spetterende vacature als servicemonteur nabij Kampen? Neem dan gauw een kijkje tussen onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie! Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Bel (Kampen - 038 737 00 51), mail (info@techrecruitment.nl) of solliciteer direct via onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk van ons laten horen om de mogelijkheden te bespreken. Wordt een van onze vacatures als servicemonteur nabij Kampen binnenkort door jou gevuld?

Zie ook: vacatures cv-monteur, vacatures elektromonteurvacatures service engineervacatures installatiemonteur, vacatures loodgieter, vacatures monteur, vacatures monteur Kampen, vacatures servicemonteur, vacatures timmerman en vacatures vastgoedonderhoud.

Delen

Recente vacatures

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.