Vakmensen in bouw en techniek

Vacatures timmerman

Hé timmerman, zoek jij weleens naar vacatures? Wellicht omdat je denkt ‘past mijn baan wel bij mij?’ of omdat je gewoon toe bent aan iets nieuws? Nou, dan staat TechRecruitment voor je klaar! Wij bieden namelijk de meest leuke vacatures aan als timmerman op toffe en uitdagende projecten. Wij ontvangen je met open armen en zorgen dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt. Als dienstverlener vinden wij het belangrijk dat jij je altijd kan blijven ontwikkelen. Daar bovenop beloven wij een goed salaris, vakantiedagen om af en toe uit te blazen en natuurlijk het beste gereedschap.

Wat ga je doen?

Ben jij een timmerman in hart en nieren? Dan is het bouwen van skeletten en het lezen van tekeningen vast 100% jouw ding! Kun jij niet wachten om met een nieuwe uitdaging te beginnen? Wacht dan niet langer en solliciteer op een van onze vacatures als timmerman! Een stopcontact aansluiten, het repareren van een kraan of het metselen van een muurtje: voor jou is dit geen enkel probleem. Dagelijks kom je bij verschillende mensen over de vloer, maak je een praatje, luister je naar hun wensen en bekijk en beslis je ter plekke de mogelijkheden. Jouw collega's helpen zodat iedereen tegelijk thuis is, is voor jou ook geen probleem! Tevens zorg je er zelf voor dat er voldoende materialen in de bus liggen, die je uiteraard verstrekt krijgt van de werkgever. Word jij al enthousiast van onze vacatures als timmerman? Dan ontmoeten wij je graag in een digitaal of persoonlijk gesprek!

Wij zoeken graag een mooie vacature als timmerman voor je!

TechRecruitment biedt leuke, uitdagende en verschillende vacatures als timmerman. Daar zit gegarandeerd ook iets bij voor jou. Op onze website filter je eenvoudig op vakgebied, regio of opleidingsniveau zodat je direct vindt wat je zoekt. En, zit er even geen vacature als timmerman voor jou bij? Meld je dan aan voor ons job alert of stuur een open sollicitatie!

Interessante vacature als timmerman gezien? Neem contact op

Snelle betaling, uitzicht op een vast dienstverband en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Bij het lezen van deze woorden in onze vacatures als timmerman word jij meteen enthousiast. Neem gerust contact op via info@techrecruitment.nl of 038 737 00 51 (Kampen). Samen vinden wij een klus waar jij blij van wordt. Op welke vacature als timmerman ga jij vandaag reageren?

Zie ook: vacatures cv-monteur, vacatures elektromonteurvacatures service engineervacatures installatiemonteur, vacatures loodgieter, vacatures monteur, vacatures monteur Kampen, vacatures servicemonteur, vacatures servicemonteur Kampen en vacatures vastgoedonderhoud.

Delen

Recente vacatures

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.