Vakmensen in bouw en techniek

Vacatures servicemonteur

Ben jij op zoek naar vacatures als servicemonteur? Reageer dan snel op een van onze vacatures en kom in aanmerking voor deze dynamische functie met veel vrijheid. Of je nu net van school af komt of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging: wij van TechRecruitment leren je graag kennen! Wij bieden verschillende vacatures als servicemonteur en meer. Zo zit er gegarandeerd iets voor je tussen. En, heb je al een leuke vacature als servicemonteur op het oog? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Werkzaamheden servicemonteur

Ga jij binnenkort als servicemonteur aan de slag? Dan word je ingezet bij de meest uitdagende projecten en opdrachten. Als servicemonteur binnen de techniek heb je tevens een zelfstandige en veelzijdige rol. Af en toe zal je zelf oplossingen moeten bedenken en aandragen. Onze vacatures als servicemonteur zijn daardoor dé perfecte kans om meer kennis en ervaring op te doen in de technische sector. TechRecruitment is een bemiddelaar in technisch personeel en daardoor de perfecte tussenpersoon om niet alleen op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten, maar ook te kijken of er een match is met het bedrijf. Dit doen wij, zodat jij je op je gemak voelt bij het bedrijf en met de opdracht waarmee je te maken krijgt als servicemonteur.

Wat verwachten wij

Om invulling te geven aan onze vacatures als servicemonteur, stellen wij enkele eisen. Zo dien je op zijn minst te beschikken over mbo werk- en denkniveau. Ook beschik je over een klantgerichte instelling én ben je in het bezit van een rijbewijs B. Aanvullende cursussen en opleidingen vormen natuurlijk een mooie aanvulling. Tot slot verwachten we dat je ook openstaat voor verder ontwikkeling als servicemonteur, zodat we jou nog meer kunnen bieden! Tevens verwachten we bij onze vacatures als servicemonteur een flinke dosis zelfstandigheid en een actieve houding. Je zult (samen met collega’s) werken aan diverse projecten, waardoor je ook zelf de touwtjes in handen moet nemen. Jij weet als geen ander de belangen van de klanten te behartigen en kunt eigenhandig (tijdelijke) voorzieningen treffen waardoor systemen blijven functioneren!

Op zoek naar een vacature als servicemonteur?

Ben je op zoek naar vacatures als servicemonteur of heb je al een interessante vacature op het oog? Neem dan direct contact op! Bel gerust naar ons kantoor in Kampen (038 737 00 51) of stuur een e-mail naar info@techrecruitment.nl. Samen vinden wij een klus waar jij enthousiast van wordt! Op welke vacature als servicemonteur ga jij zometeen reageren?

Zie ook: vacatures cv-monteur, vacatures elektromonteurvacatures service engineervacatures installatiemonteur, vacatures loodgieter, vacatures monteur, vacatures monteur Kampen, vacatures servicemonteur Kampen, vacatures timmerman en vacatures vastgoedonderhoud.

Delen

Recente vacatures

Job alert!

Op de hoogte blijven van de mooiste vacatures in bouw en techniek? Meld je aan voor de Job Alert.

op de hoogte blijven

De website van TechRecruitment gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in ons privacy statement lezen.